Operátor/ka SMD linky - obsluha osazovacího stroje Požadujeme: základní znalost práce na PC pečlivost, zručnost komunikativnost, zodpovědnost ochota se učit pečlivost, dodržování pracovních postupů práce na 3 směny nástup co nejdříve výhodou je vzdělání ve elektrotechnickém oboru, příp. zkušenosti z obdobné výroby Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Jazyky: čeština (středně pokročilá) Benefity: stravenky/příspěvek na stravování, firemní akce, bonusy/prémie, zdravotní volno/sickday, občerstvení na pracovišti, příspěvek na penzijní/životní připojištění, příspěvek na sport/kulturu/volný čas Vhodné i pro: osoby bez praxe Zařazení: elektromechanik, elektrotechnik, operátor výroby, technika, elektrotechnika a energetika, výroba, průmysl a provoz VESLA s. r. o. je společnost se zahraničním kapitálem působící v elektrotechnickém průmyslu, která se zabývá vývojem a výrobou spotřební elektroniky. Pro svou provozovnu v Kladně, v průmyslovém areálu Poldi II - Dříň, hledáme nového kolegu na pozici operátora SMD linky. Náplň práce (po zaučení): zapnutí a uvedení do provozu všech technologických celků SMT výroby, hlavně podavače DPS, sítotiskového stroje, osazovacího automatu, inspekčního pracoviště, reflow pájecího zařízení a pájecí vlny zakládání DPS do zásobníků, manipulace se zásobníky SMT linky zakládání součástek do podavačů a jejich založení do osazovacího automatu, ruční dosazování a kontrola osazených DPS provádění mezioperačních a výstupních kontrol v souladu s TD a dle TP Pracovní doba: Standardně třísměnný provoz (5 dnů v týdnu, po týdnech denní / odpolední / noční). Dle aktuální situace přechodně může dojít ke změnám na dvou- či jednosměnný provoz. Nabízíme: odpovídající mzdové ohodnocení, nadstandardní příplatky za odpolední a noční směny pro pozice ve směnném provozu, stravenkový paušál (ekvivalent stravenek v hodnotě 145 Kč / den), možnost odběru dovážených obědů do firmy, 3 dny zdravotní dovolené navíc ke standardní dovolené, příspěvek na životní pojištění nebo penzijní připojištění, benefitní poukázky v hodnotě až 800 Kč měsíčně, firemní parkoviště V případě Vašeho zájmu prosíme předem o zaslání strukturovaného životopisu.

Informace o pozici

  • Firma: VESLA s.r.o.
  • Adresa pracoviště: VESLA s.r.o., Buštěhradská 223, 272 03, Kladno
  • Pracovní úvazek: Nerozhoduje
  • Délka závazku: Na dobu neurčitou
  • Minimální vzdělání: Vyučen
  • Mzdové rozpětí: 23000 - 39000
  • Vhodné pro studenty: Ne

Kontakt na inzerenta

  • Jméno: Blanka Reitmayerová
  • Telefon: 312645480
  • E-mail: blanka.reitmayerova@vesla.cz

Další pozice v lokalitě Kladno

Mechanik/Seřizovač

Zařazení: Stroje a zařízení Kladno

Požadujeme: - SŠ vzdělání s maturitou nebo výuční list v oboru strojírenství nebo elektrotechnika (výhodou) - praxe v oboru (výhodou) - dobrý zdravotní stav,…

Vloženo: 4. 9. 2024, 19:17

Montér

Zařazení: Stroje a zařízení Kladno

Náplň práce: montáže žaluzií, rolet, markýz, vrat i mříží. Kontakt e-mailem nebo telefonicky PO - PÁ - 8:00 - 15:30 hod.

Vloženo: 4. 9. 2024, 19:17

Pracovník/ce do výroby

Zařazení: Stroje a zařízení Kladno

Náplň práce: práce ve výrobě - mříže, rolety, kompletace výrobků. Kontakt telefonicky - Po - Pá - 7:00 - 15:30 hod nebo e-mailem.

Vloženo: 4. 9. 2024, 19:17

Vhodné firmy pro lokalitu Kladno

Registrace
Vytvořte si ZDARMA vlastníwww stránky nebo e-shop!
Registrace Vyzkoušet nyní