VŠ - magisterský studijní program staveb. směru se zaměřením na vodní stavby, popř. vodní hospodářství a krajinné inženýrství, případně středoškolské vzdělání v oboru vodní stavby s praxí na pozici tech. dozoru stavby případně vedoucího projektu stavby nebo samostatného stavbyvedoucího, zkušenost s projekční a inženýrskou činností výhodou, dobrá orientace v související oborové legislativě (stavební a vodní zákon), dobré uživatelské znalosti PC (především MS Office, výhodou ASPE), znalost a zkušenosti se samostatným vedením stavby nebo s tech. dozorem nejlépe v oboru vodní stavby, zodpovědnost, schopnost samostatného rozhodování a řešení mimořádných úkolů a situací, smysl pro přesnost, důslednost, aktivní a tvůrčí přístup, velmi dobré organizační a vyjadřovací schopnosti, umění jednat s lidmi, ŘP "B" - aktivní řidič (časté jednodenní služební cesty a řešení prac. úkolů v terénu), ochota a schopnost dalšího odborného vzdělávání, autorizace v oboru výhodou. Zabezpečování komplexního výkonu inženýrské činnosti a výkonu funkce tech. dozoru investora v rámci přípravy, projektování, projednávání a v rámci realizace včetně následného uvedení do užívání svěřených staveb spočívající zejména v těchto činnostech: zpracovávání nebo zajišťění zpracování investičních záměrů staveb a studií, zabezpečování všech stupňů projektové dokumentace včetně všech potřebných dokladů a podkladů, zpracovávání nebo zabezpečení zpracování a předání zadávací dokumentace a dalších podkladů potřebných pro zadávací řízení staveb, zabezpečování komplexního výkonu inženýrské činnosti v rámci přípravy a realizace staveb (vydání potřebných oprávnění k provádění staveb dle platné legislativy včetně jejich uložení a evidence), kontrola provádění prací v souladu s projektovou dokumentací, s uzavřenými smlouvami a s veškerými oprávněními k provedení stavby, kontrola dodržování technolog. postupů všech prací dle závazných nebo doporučených tech. norem a technicko-kvalitativních požadavků (TKP) pro vodní stavby, zajišťování vydání povolení k užívání stavby, kolaudačního souhlasu, zajišťování zařazení dokončené stavby do majetkové evidence, další úkoly podle pokynů nadřízeného vedoucího v rámci vymezeného okruhu činností, více informací na /cz/nabidky/kariera/. Stravebńky, dovolená navíc, FKSP, příspěvek na penzijní připojištění, kontakt e-mailem.

Informace o pozici

  • Firma: Povodí Moravy, s.p.
  • Adresa pracoviště: Povodí Moravy, s.p., Moravní náměstí 766, 686 01, Uherské Hradiště
  • Pracovní úvazek: Nerozhoduje
  • Délka závazku: Na dobu určitou
  • Minimální vzdělání: S maturitou
  • Mzdové rozpětí: 40300 - 48000
  • Vhodné pro studenty: Ne

Kontakt na inzerenta

  • Jméno: Petr Magula
  • Telefon: 541637285
  • E-mail: magula@pmo.cz

Další pozice v lokalitě Uherské Hradiště

řidič skupiny C

Zařazení: Nákladní doprava Uherské Hradiště

rozvoz chlazeného a mraženého zboží zákazníkům, profesní průkaz, fyzická zdatnost, zodpovědnost, spolehlivost, časová flexibilita, volné víkendy, firemní…

Vloženo: 23. 4. 2024, 22:26

Vhodné firmy pro lokalitu Uherské Hradiště

Petr Šišák

Nabízené služby: Nákladní doprava Uherské Hradiště

Autodoprava Uherské Hradiště, přeprava nákladu do 3,5t
Nabízíme autodopravu pomocí vozu Citroen Jumper maxi. Zajišťujeme přepravu nákladu do 2 tun. Přepravu provádíme v rámci EU. V případě zájmu nás kontaktujte.

Registrace
Vytvořte si ZDARMA vlastníwww stránky nebo e-shop!
Registrace Vyzkoušet nyní