Glazura s. r. o. založena v roce 1925 se sídlem v Roudnici nad Labem je součástí nadnárodní skupiny Torrecid Group, která se zabývá poskytováním produktů, služeb, komplexních řešení a budoucích trendů v keramickém, sklářském a hutním průmyslu. Tato skupina má pobočky v 28 zemích po celém světě se zákazníky ve více než 120 zemích světa. Hledáme nového člena do týmu údržbářů. Popis pozice: - Provozní zámečník zajišťuje bezpečný a bezporuchový provoz výrobních strojů a zařízení. - Preventivně udržuje stroje a zařízení dle plánů údržby. - Vyhledává a odstraňuje závady s cílem minimalizace prostojů. - Provádí mechanické opravy strojních zařízení napříč výrobou. - Má povinnost pečovat o svěřené nářadí, nástroje a stroje, na nichž pracuje. Požadavky: - vyučení ve strojním oboru, nebo praxe - manuální zručnost, spolehlivost, samostatnost Proč pracovat právě u nás? - nadstandardní příplatky nad rámec zákoníku práce - 25 dní dovolené - roční odměny - příspěvek na volnočasové aktivity 9 000, -Kč - jsme světoví lídři udávající trendy v keramickém a sklářském průmyslu - nabízíme zajímavou a různorodou pracovní náplň - nabízíme možnost kariérního růstu - další benefity (dotované stravování, zvýhodněný mobilní tarif pro rodinné příslušníky, příspěvek na důchodové pojištění) Nástup je možný ihned. Tato pozice je vhodná i pro absolventy bez pracovních zkušeností. Pokud máte šikovné ruce, jste zodpovědní a máte chuť do práce, tak se na Vás moc těšíme. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat a zašlete nám Váš životopis. Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na dopravu, bonusy/prémie, dovolená 5 týdnů, příspěvek na dovolenou, příspěvek na penzijní/životní připojištění, příspěvek na stravování, firemní rekreační zařízení, vzdělávací kurzy a školení, podnikové stravování, příspěvek na sport/kulturu/volný čas, zahraniční pracovní cesty, firemní akce. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem, telefonicky, osobně.

Informace o pozici

  • Firma: Glazura s.r.o.
  • Adresa pracoviště: Glazura s.r.o., Roudnická 122, 413 01, Dobříň
  • Pracovní úvazek: Nerozhoduje
  • Délka závazku: Na dobu určitou
  • Minimální vzdělání: Vyučen
  • Mzdové rozpětí: 28000
  • Vhodné pro studenty: Ne

Kontakt na inzerenta

  • Jméno: Kamila Čejková
  • Telefon: 416809745
  • E-mail: lidskezdroje@glazura.cz

Další pozice v lokalitě Litoměřice

údržbář/údržbářka

Zařazení: Zámečník Litoměřice

zvýhodněné stravování, penzijní připojištění, pololetní odměny. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailu, telefonicky.

Vloženo: 10. 4. 2024, 22:38

Provozní zámečníci, údržbáři

Zařazení: Zámečník Litoměřice

Mechanické opravy elektromotorů, provádění údržby elektromotorů v provozech převážně papírenského průmyslu. Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravu, 25dní…

Vloženo: 9. 4. 2024, 21:59

údržbář/údržbářka

Zařazení: Zámečník Litoměřice

Údržba a opravy výrobních strojů. Příspěvky na stravování. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem.

Vloženo: 18. 4. 2024, 21:25

Vhodné firmy pro lokalitu Litoměřice

Registrace
Vytvořte si ZDARMA vlastníwww stránky nebo e-shop!
Registrace Vyzkoušet nyní